Kako povećati grudi na 100% prirodan način - Iz Prirode
djevojka-u-brusu

Kako povećati grudi na 100% prirodan način

Ženske grudi dolaze u svim veličinama i oblicima – velike, male, špicaste, oble, spuštene.. Jedna je stvar zajednička – svi vole kada grudi izgledaju lijepo! Svakako, lijepo je subjektivno, što znači da ne možemo generalizovati koje su grudi najljepše. Ipak, možemo se složiti da zdrave i čvrste grudi su svačiji favorit.

devojka-meri-obim-grudi

Šta definiše obim grudi

Ukoliko ste razmišljali o odlasku pod nož jer niste zadovoljni veličinom ili izgledom svojih grudi, obavezno razmislite na trenutak! Izgled i veličinu grudi je definitivno moguće mijenjati kroz određene metode koje ne uključuju plastičnu operaciju. Dakako, proces rasta grudi, te njihov izgled, je diktiran vašom genetikom – ali, i dalje je moguće dotjerati vaše grudi na prirodan način. Prirodni proces dotjerivanja izgleda vaših grudi je spoj tehnike i strpljenja – vaše grudi se same mijenjaju kroz život uslijed hormonalnih promjena. Neka istraživanja tvrde da se grudi mijenjaju i do 6 puta u životu – a posebno nakon laktacije i trudnoće.

Svakako, što je veća količina masnog tkiva u organizmu, to su vaše grudi veće – ipak, postoji razlika između veličine grudi uslijed povećanog indeksa tjelesne mase te prirodno većih grudi. Ovo ne znači da treba da se značajno udebljate da biste dobili veće grudi. Sasvim nasuprot, preporučeno je da konzumirate zdrave, nezasićene masne kiseline koje možete pronaći u maslinovom ulju, avokadu, lososu, koštunjavom voću, crvenom mesu, itd. Bitno je paziti na ishranu u ovom segmentu, jer loše masti dovode do izuzetno opasnih zdravstvenih problema, poput holesterola, visokog pritiska i srčanih problema.

 

Prirodna rješenja za povećanje grudi

U prirodnoj medicini, postoje preparati koji su preporučeni za prirodno povećanje grudi, poput piskavice, korijena sladića, komorača te hmelja. U ovom slučaju, ukoliko želite da povećate vaše grudi na prirodan način, čaša piva ili dvije su preporučene! Po ovom pitanju, vrlo je bitno limitirati unos alkohola koji sadrži pretjeran nivo šećera – koji može proizvesti negativne nuspojave u rastu grudi. Isto važi i za konzumiranje kafe te cigareta.

interesantan-prikaz-grudi

Jedna od najboljih metoda za prirodno povećanje grudi jeste vježbanje, odnosno određeni tip treninga na sedmičnoj bazi. Tjelesna vježba podstiče hormone koji su zaduženi za razvoj vašeg tijela, poput hormona rasta i hormona sreće. Podsticanje ovih hormona će definitivno dalje podstaći rast vaših grudi. Ipak, to ne znači da ćete odmah povećati veličinu korpe za jednu ili dvije veličine odmah. Ovo je proces koji je dugotrajan – te više utječe na zatezanje vaših grudi te pojačavanje njihove čvrstoće.

Dodatna metoda za prirodno povećanje grudi koju možete koristiti jeste masaža, jer uz masažu povećavate prokrvljenost, odnosno stimulišete cirkulaciju na željenom mjestu, što dakako utječe na rast vaših grudi. Grudnjaci svakako negativno utječu na rast – posebno jer žene većinom nose pogrešnu veličinu grudnjaka, stoga je pozitivno ne nositi grudnjak kad god je to moguće. Još jedna metoda za prirodno povećanje grudi jeste redovno upražnjavanje seksa, koji podstiče sve hormone koji utiču na rast grudi.

 

Zaključak

Svakako, postoji još prirodnih metoda za povećanje grudi – ali, okvirno, ovo su najefektivnije prirodne metode za povećanje grudi. Ono što je bitno jeste da budete istrajne i ne gubite vjeru u sebe, te će rezultati sami doći. Rad na sebi uz trening, masažu te redovan seks će dovesti da budete apsolutno zadovoljne sa veličinom i oblikom svojih grudi!

Podijeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Tabela Sadržaja

Popularno

Preporučujemo za vas

Devojka duge negovane kose drži u ruci Herell losion protiv opadanja kose

HERELL | Losion protiv opadanja kose

Herell losion je specijalizovani preparat na bazi prirodnih ulja i tinktura protiv opadanja kose. Losion eliminiše suvu i masnu perut, svrab glave, sanira upale i

Kokos, kokosovo ulje i kašičica s uljem na palmi

Kokosovo ulje za kosu, lice i kao lek

Ulje dobijeno iz kokosovog ploda većinom je bogato zasićenim mastima, zbog čega ima kruto stanje na nižim temperaturama, a postaje ulje iznad 24° C.  Svaka

Negovano lice mlade žene nežno dodiruje ruka na posteljini sa laticama ruže

Ulje za lice | Napredna nega i masaža lica

Osnovna nega lica podrazumeva redovno čišćenje i hidrataciju lica. Stres, zagađivači u vazduhu, ishrana, UV zračenje, vetar, pojačana vlaga ili hladnoća, starenje, hormonalne probeme – sve

Jer sve što nam treba
je već tu

Kontakt informacije

Zapratite nas

Ostavite nam poruku